Menu

Verkoopdossiers

Automotive
De Jonckheere Group

Voor onze klanten verwerken wij inmiddels 120.963 verkoopdossiers per jaar. Deze worden automatisch gegenereerd en centraal digitaal beschikbaar gesteld. Datagedreven werken ook in de automotive een feit!

Sales

 • Tijdsbesparing
 • DocBase neemt adminstratie over
 • Verkoopdossiers op orde
 • Informatie snel en overal beschikbaar
 • Samen werken wordt leuker
 • Sales binnendienst

 • Software volgt processen van de dealer
 • Verkoopdossier op orde
 • Werken wordt leuker gemaakt
 • Voorbereidingstijd Audits wordt beperkt
 • Informatie centraal beschikbaar
 • Management

 • Kosten worden bespaard
 • Processen en administratie op orde
 • Management informatie beschikbaar
 • Audits verlopen soepel
 • Voldoen aan wetgeving zoals AVG en WFS
 • DocBase eenvoudig optimaliseren met je eigen profiel

  Bij DocBase weten we dat er heel veel ontwikkelingen zijn in de Automotive. De grote concurrentieslag van de elektrische auto en de ontwikkeling van het agentuur model gaat voor grote veranderingen zorgen. Maar uiteindelijk wil je zoveel mogelijk auto’s verkopen tegen zo laag mogelijke kosten. Een mogelijk is om ontzorgd te worden met administratieve werkzaamheden. Het probleem is dat nu heel veel documenten op uiteenlopende momenten uit verschillende systemen verzameld moet worden. Deze documenten worden versnipperd en niet gestructureerd opgeslagen. Hierdoor is het dossier niet compleet en kost het je heel veel tijd om de juiste informatie te vinden. Dit frustreert je.

  Het kan toch niet zo zijn dat anno nu het beheren van documenten zoveel tijd en moeite kost. Automatisering komt hierbij om de hoek kijken. Wij geloven in het compleet krijgen van dossiers en dient efficiënt te verlopen. Wij begrijpen dat het niet kunnen vinden van informatie frustreert. Daarom hebben we DocBase automotive ontwikkeld.

  Automotive
  Automotive

  Fase 1: de analysefase – het aanbrengen van efficiency

  Allereerst brengen we gezamenlijk de bestaande IT-systemen en het gebruik daarvan in kaart tijdens een workshop. Belangrijk is om te ervaren welke velden in systemen, zoals bijvoorbeeld in Autoline, van belang zijn, zodat we later een logische koppeling of business regel kunnen bepalen. Tijdens de analysefase wordt ook onderzocht of bestaande processen wel logisch zijn door met gebruikers in gesprek te gaan.

  Zo kan bijvoorbeeld blijken dat het handmatige proces te veel goedkeuringsprocessen heeft. Zo wordt voorkomen dat onnodige processen gedigitaliseerd worden.

  Fase 2: het testen van stapsgewijze verbeteringen – continuïteit aan het bestaande proces

  Na de analysefase worden stapsgewijze, geleidelijke verbeteringen voorgesteld en de DocBase inrichting aangepast aan de specifieke situatie binnen jouw bedrijf. Op die manier komen bestaande werkprocessen niet onder druk te staan. Door het incrementeel inrichten en diverse tests te doen is onze ervaring dat klanten in relatief korte tijd (tien tot vijftien dagen) een werkend systeem hebben.

  Dat is overigens een belangrijk voordeel ten opzichte van competitieve systemen, waar vaak maandenlang dure consultants nodig zijn voor de inrichting van een volledig documentmanagementsysteem en de daarbij behorende geautomatiseerde documentgedreven werkprocessen.

  Automotive
  Automotive

  Fase 3: het finetunen van de oplossing – een continu proces

  De genoemde fases worden allemaal ondersteund door een zeer ervaren consultant op het gebied van document management. Ook na de inrichting zullen gesprekken met gebruikers plaats blijven vinden om het documentmanagementsysteem up-to-date te houden of verder door te ontwikkelen.

  Een groot voordeel van DocBase is namelijk de flexibiliteit: op elk moment kun je opnieuw besluiten om maatwerk aan te (laten) brengen.

  Voorspoed en vooruitgang zitten in de dingen, die nog gemaakt moeten worden.

  Henry Ford, oprichter Ford

  Maak een afspraak
  ✔ Onze automotive klanten verkopen samen 120.963 auto's, nieuw en tweede hands

  AVG-proof

  Door authenticatie en automatisch verwijderen voldoet je aan de Privacywet.

  Altijd alles vinden

  Alle informatie vind je gestructureerd terug.

  Inzicht en gebruiksgemak

  DocBase toont de relevante data per vestiging of per onderwerp.

  Kosten besparen

  Je bent minder tijd kwijt aan administratieve zaken.

  Klantcase: Broekhuis Groep

  Broekhuis Groep heeft met DocBase een aanzienlijke efficiencyslag gemaakt.

  “De investering verdient zich zeer snel terug en dan ga je echt besparen. Dankzij digitaal werken vormen alle vestigingen nu samen één slagvaardige organisatie. We kunnen de auto’s sneller afleveren. Daar zijn berijders, verzekeraars en leasemaatschappijen heel blij mee.”

  Marijn van Dijk, manager verkoopadministratie bij Broekhuis Groep.

  Lees meer

  Automotive
  Beschikbaar Bel met Alexander