Menu
Overheid

Zaakgericht werken is een manier van werken die zich richt op het goed en transparant afhandelen van 'zaken'.

Werken zoals je gewend bent

Het is heel moeilijk gewoonten af te leren. Zo ook de gewoonte om moeiteloos tien klikken diep op een server naar een map te gaan om een document op te slaan. Alleen terugvinden is wel een ding. Met DocBase heel eenvoudig!

Automatisch versiebeheer

In je mapje je document openen en verder werken. Ons Document Management Systeem synchroniseert en slaat de versies op. Zo weet iedereen wat de meest recente versie is. Je kunt ook terug naar een oudere versie.

Ondersteuning door notificaties

DocBase DMS ondersteunt je werk actief door notificaties te sturen wanneer je een bepaalde actie moet doen. Of wanneer iemand anders een wijziging in een document heeft doorgevoerd. Heel handig!

DocBase maakt je werk leuker!

Stroomlijn, bewaak en controleer het ketenproces

Bij de meeste workflowmanagement software krijg je als medewerker een taak om af te handelen los van de contextinformatie. Is dat bij jou ook het geval? Bij ons niet. Bij ons DMS benader je documenten via het werkproces en krijg je ook inzicht in de processen en context van een bepaalde zaak, zodat je een juiste volgende stap in het proces kunt zetten.

Via een integraal en decentraal inzichtelijk zaakdossier heeft iedereen die meewerkt aan de zaak inzage in hoe ver het staat met het leveren van het product of de dienst. Het is ook mogelijk om de klant zelf toegang te verschaffen tot deze onderdelen. Zo valt er in de organisatie niets buiten de boot.

Overheid
Overheid

Werken volgens Wet- en regelgeving

Vind je het ook lastig om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving? In ons Document Management Systeem worden documenten altijd veilig bewaard en op tijd verwijderd. Zo helpen wij je te voldoen aan de laatste wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de AVG. Daar hoef jij je dus niet meer mee bezig te houden. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze toepassing binnen de overheid.

Wilt u ook met DocBase aan de slag?

Samen gaan we op zoek naar de juiste inrichting

Maak een afspraak
✔ Onze automotive klanten verkopen samen 120.963 auto's, nieuw en tweede hands

AVG-proof

Door authenticatie en automatisch verwijderen voldoet je aan de Privacywet.

Altijd alles vinden

Alle informatie vind je gestructureerd terug.

Inzicht en gebruiksgemak

DocBase toont de relevante data per vestiging of per onderwerp.

Kosten besparen

Je bent minder tijd kwijt aan administratieve zaken.

Klantcase: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Informatiebeheer belangrijkste succesfactor voor innovatie in energie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wilde zeker blijven van voortdurende innovatie zonder dat mensen en instanties dubbel werk doen. ‘We wilden op regelmatige basis kunnen inzien wat bepaalde projecten of initiatieven nu eigenlijk opleveren. Niet zozeer direct in geld, ook, maar meer in informatie en kennis. Dat inzicht krijgen wij met DocBase.’

Jan Boonman, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Download de klantcase

Overheid
Niet beschikbaar Neem contact op