Menu

Werken met sjablonen

X-Forms
De Jonckheere Group

Met X-Forms maak je snel, foutloos en gemakkelijk brieven, offertes, contracten of memo’s. Documenten hebben altijd de juiste huisstijl. Ze zijn dus goed herkenbaar en hebben een professionele uitstraling.

Flexibel

Je krijgt een unieke inrichting in X-Forms, die je volledig zelf kunt beheren. Je bent dus van niemand afhankelijk.

Efficiënt en foutloos

Gegevens hoeven maar één keer te worden ingevuld. Dat bespaart niet alleen tijd maar vermindert ook de kans op fouten.

Uniforme huisstijl

Huisstijlelementen worden automatisch toegevoegd. Dat voorkomt saaie repeterende werkzaamheden.

Sjablonen maakt werken makkelijk

Wil je altijd dezelfde huisstijl om professioneel over te komen bij je klanten? Creëert je organisatie veel documenten voor klanten? Ben je veel tijd kwijt bij het opmaken van contracten of offertes?

Met DocBase X-Forms creëer je eenvoudig documenten. De huisstijl staat ook meteen klaar in MS Word als je X-Forms gebruikt. In een sjabloon. Je voegt de juiste gegevens toe en slaat de informatie op de juiste plek op. Zo borg je merkbeleving en consistentie van je communicatie. Je bespaart dubbel werk en houdt tijd over voor andere taken.

Heb je zojuist een offerte verstuurd? Dan slaat X-Forms hem automatisch op onder de juiste klant. Met X-Forms maak je snel, foutloos en gemakkelijk brieven, offertes, contracten of memo’s.

X-Forms
X-Forms

Betere documentcreatie in minder tijd

Met X-Forms maak je snel, foutloos en gemakkelijk brieven, offertes, contracten of memo’s. Documenten hebben altijd de juiste huisstijl. Ze zijn dus goed herkenbaar en hebben een professionele uitstraling.

X-Forms voegt ook meteen de juiste gegevens toe en slaat de documenten automatisch op de juiste plek op. Heb je zojuist een offerte verstuurd? Dan vind je hem met X-Forms automatisch onder de juiste klant terug.

Veelgebruikte gegevens hoef je niet steeds opnieuw handmatig te plaatsen. Al jouw documenten worden zo uniform en foutloos. Dat maakt je werk een stuk gemakkelijker. En kwalitatief beter.

Maak je documentcreatie eenvoudig

Werk je met MS Word? Dan werk je met X-Forms gemakkelijker en veel sneller.

Het maakt je werk een stuk leuker, want je houdt tijd over voor andere taken, die wellicht uitdagender zijn.

X-Forms
X-Forms

Niets kwijtraken

Werk je met een sjabloon dan werk je met basisinformatie die al klaarstaat als je begint met je document. Je voorkomt hiermee dat je een document per ongeluk kunt overschrijven. Zoals het geval is wanneer je een basisdocument steeds opnieuw gebruikt en je het oude per abuis hernoemt. Waardoor je het originele document dan kwijt bent.

Met X-Forms raak je niets meer kwijt. De kans op overschrijven is gering.

Wilt u ook met DocBase aan de slag?

Samen gaan we op zoek naar de juiste inrichting

Maak een afspraak
✔ Onze automotive klanten verkopen samen 120.963 auto's, nieuw en tweede hands

AVG-proof

Door authenticatie en automatisch verwijderen voldoet je aan de Privacywet.

Altijd alles vinden

Alle informatie vind je gestructureerd terug.

Inzicht en gebruiksgemak

DocBase toont de relevante data per vestiging of per onderwerp.

Kosten besparen

Je bent minder tijd kwijt aan administratieve zaken.

Overzicht van onze klantcases

Onderwijs

“Als concernsysteem voor Document Management voldoet DocBase aan onze strenge eisen en stelt het ons in staat goede, stabiele en geïntegreerde ICT oplossingen aan onze organisatie te bieden. Ook niet onbelangrijk; de gecontroleerde weg naar minder opslag van papier en het leegmaken van archiefkasten en -ruimtes hebben we met DocBase definitief en serieus ingeslagen, met voor iedereen alleen maar voordelen. En daar gaat het om”

Marcelle Zeddeman, servicemanager bij Hogeschool Rotterdam.

Lees meer

X-Forms
X-Forms

Financiële dienstverlening

“Dankzij DocBase en de veilige gehoste omgeving kunnen we dit werk in de kortst mogelijke tijd en tegen de laagst mogelijke kosten doen. Wat betreft privacy: wij zijn voor onze opdrachtgevers een outsourcing partij, dus zodra dossiers zijn afgehandeld wordt alle informatie daarover verwijderd. Dit model brengt persoonlijke benadering en de meest effectieve automatisering bij elkaar. DocBase is voor ons een uiterst belangrijke tool in dit hele model. Het is betaalbaar, aanpasbaar en leidt tot een optimale procesbeheersing”

Bas van Pelt, Co-Founder van Netvice

Lees meer

Zorg

Een academisch ziekenhuis bij onze zuiderburen maakt al meer dan tien jaar gebruik van DocBase voor alle niet-patiënt gerelateerde documentatie. Het is uiterst belangrijk dat men de juiste protocollen van dat moment hanteert voor bijvoorbeeld het schoonmaken van een dialyse-apparaat. DocBase ondersteunt het proces van versiebeheer en het reviewen hiervan op digitale wijze. Ook wordt bijgehouden of de juiste papieren versie (een verplichting in het ziekenhuis) bij het betreffende apparaat aanwezig is. Dat is kwaliteitsmanagement in optima forma.

Lees meer

X-Forms
X-Forms

Ledenorganisaties

DocBase is ook heel goed als CRM oplossing te gebruiken. Zo beheert de grootste ledenorganisatie van Nederland haar vier miljoen leden met DocBase X-Forms. DocBase slaat verzonden brieven automatisch bij de betreffende leden op. Een andere ledenorganisatie biedt met DocBase belangrijke informatie aan honderden zorgspecialisten in de GGZ-sector via een koppeling met hun Intranet.

“De acceptatie van het systeem is veel groter dan we hadden verwacht. Mensen zien dat het gewoon werkt en dat is gunstig, want deze implementatie van DocBase scheelt de organisatie erg veel tijd en geld. En als we iets niet hebben in de zorg, is het tijd en geld…”

Bob Gerzon, directiesecretaris bij GGZ Nederland

Lees meer

Labaratoria

“Voor ons soort omgevingen geldt dat onze kwaliteitsdocumenten goed vindbaar moeten zijn, dat je altijd over de juiste versie beschikt en dat je weet wat de geschiedenis is van zo’n document. DocBase houdt dat allemaal perfect bij. Bijkomend voordeel is het online kunnen invullen van de monstername formulieren en de weerslag daarvan ook opslaan in DocBase opslaan. Volledig papierloos werken is de toekomst.”

Sipke Talsma, kwaliteitsfunctionaris bij ALNN

Lees meer

X-Forms
Niet beschikbaar Neem contact op